Τρίτη 18 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτιγκ στα Πατήσια, σε κλίμα αγωνιστικού ενθουσιασμού και εγρήγορσης, μίλησε το απόγευμα της Κυριακής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΤΟ Α' Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, και ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Εκατοντάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες, φίλοι και φίλες του Κόμματος, Ελληνες και μετανάστες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι και νεολαίοι κατέκλυσαν κάθε γωνιά του χώρου. Το κλειστό γυμναστήριο σείστηκε όταν ανέβηκε στο βήμα της συγκέντρωσης ο Δ. Κουτσούμπας, δεκάδες κόκκινες σημαίες ανέμισαν το χρώμα του αγώνα, ενώ όλη την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνόδευσαν με το παλμό τους τα ζεστά χειροκροτήματα και τα συνθήματα των παρευρισκομένων: «Μη σε κοροϊδεύουν ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, ψήφισε - δυνάμωσε ΚΚΕ παντού», «Ψηφίζω - δυναμώνω το ΚΚΕ παντού, δύναμη - ελπίδα είναι του λαού», «Εξω απ' της Ευρώπης τη λυκοσυμμαχία, οργάνωση κι αγώνας για άλλη εξουσία».

Με ζεστό χειροκρότημα και αγωνιστικά συνθήματα υποδέχτηκαν στο βήμα αργότερα οι συγκεντρωμένοι και τους Ν. Σοφιανό και Γ. Πέρρο, οι χαιρετισμοί των οποίων «έκλεισαν» τη μαχητική εκδήλωση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ