Πέμπτη 10 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΡΙΑΣΙΟ
«Δε θα περάσουν»

Συγκέντρωση σήμερα στην Ελευσίνα

Σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης σήμερα στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα, καλούν όλο το λαό του Θριασίου, το Συντονιστικό Σωματείων - Συνδικαλιστών Θριασίου και η Επιτροπή Αγώνα για την Υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ και θα απευθύνουν χαιρετισμούς εκπρόσωποι σωματείων και των επαγγελματοβιοτεχνών.

«Ο αγώνας για την υπεράσπιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης συνεχίζεται», σημειώνουν σε κοινή ανακοίνωση το Συντονιστικό και η Επιτροπή Αγώνα» και συμπληρώνουν: «Οι παραπλανητικοί ελιγμοί της κυβέρνησης κάτω από την κατακραυγή και τον παλλαϊκό ξεσηκωμό με τις μεθόδους του "ψευτοκοινωνικού διαλόγου" ή "παγώματος" των μέτρων δε θα περάσουν».

Την απόφαση να αγωνιστούν μαζί με την Ομοσπονδία συνταξιούχων ΙΚΑ και τους εργαζόμενους για να μην περάσουν τα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης, δηλώνει σε ψήφισμα η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ και επικουρικής ασφάλισης Ασπροπύργου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ