Πέμπτη 10 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας

Στο δρόμο του αγώνα για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση της Κοινωνικής Ασφάλισης θα συναντηθούν οι εργάτες, οι αγρότες, οι επαγγελματοβιοτέχνες κι έμποροι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι νέοι της Θεσσαλίας, συμμετέχοντας στις παλλαϊκές κινητοποιήσεις που θα γίνουν στις 17 Μάη στις πρωτεύουσες των τεσσάρων νομών της περιοχής και σ' άλλες επαρχιακές πόλεις.

Για την επιτυχία των κινητοποιήσεων πραγματοποιούνται κοινές συσκέψεις εκπροσώπων μαζικών φορέων των νομών, γενικές συνελεύσεις σωματείων, συνεδριάσεις διοικητικών συμβουλίων των συνδικαλιστικών οργανώσεων και πολλές άλλες δραστηριότητες και αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Στη Λάρισα χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων και των αντιπροσώπων τους, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα «Προετοιμασία της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στις 17 Μάη».

Σύσκεψη εκπροσώπων διοικητικών συμβουλίων σωματείων πραγματοποιήθηκε χτες και στο Βόλο, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών. Στο Βόλο σήμερα οι γυναίκες της πόλης θα διαδηλώσουν την καταδίκη τους στ' αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης με πικετοφορία που διοργανώνει στις 7.30 μ.μ. ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών και θα ξεκινήσει από την πλατεία Ελευθερίας. Από την πλατεία Ελευθερίας θα ξεκινήσει και η πικετοφορία που διοργανώνει αύριο στις 7.30 μ.μ. και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου.

Η καλύτερη οργάνωση της παλλαϊκής κινητοποίησης συζητήθηκε χτες και στην Καρδίτσα σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου, του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κι Εμπόρων και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων. Επίσης, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας συγκαλεί σύσκεψη διοικητικών συμβουλίων των αγροτικών συλλόγων σήμερα στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ