Τρίτη 21 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
ΑΙΓΑΛΕΩ
Κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του Σταθμού Α' Βοηθειών

Συγκέντρωση στο Μετρό του Αιγάλεω και πορεία στο ΙΚΑ οργάνωσε την περασμένη Παρασκευή η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής, ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης - ΕΟΠΥΥ για τη μεταφορά - κλείσιμο του Σταθμού Α' Βοηθειών στο Αιγάλεω. Είχε προηγηθεί την περασμένη Τρίτη παράσταση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Επιτροπής στο ΙΚΑ Αιγάλεω όπου η διευθύντρια δήλωσε ότι υπάρχει εγκύκλιος και πως μέχρι τέλος Μάη θα μπει λουκέτο στο Σταθμό.

Η Λαϊκή Επιτροπή ανέδειξε και τις ευθύνες του Δήμου που ένα μήνα τώρα δεν είχε βγάλει «άχνα». Μάλιστα, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης έφερε πρόταση να κλείσει ο Σταθμός επειδή, όπως είπε, «έτσι κι αλλιώς είχε μείνει μόνο ένας γιατρός»! Κατά τη διάρκεια της πορείας οι διαδηλωτές σταμάτησαν μπροστά στην κλινική «Βουγιουκλάκειο» εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους που συνεχίζουν επίσχεση εργασίας για τα δεδουλευμένα τους.

ΑΓΙΑ: Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΔΕΥΑ Αγιάς, προχώρησε πριν μερικές μέρες η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου, διεκδικώντας φθηνό νερό για τους δημότες και να σταματήσουν οι διακοπές των παροχών του νερού σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, λόγω της κρίσης. Αντίστοιχη διαμαρτυρία έγινε και στη ΔΕΗ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ