Τρίτη 7 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσιάσεις του Δοκιμίου Ιστορίας

Τις επόμενες μέρες, διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις για την παρουσίαση του Β' τόμου του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ:

-- Απ' την Εργατική Αχτίδα της ΚΟ Αχαΐας του ΚΚΕ την Τετάρτη 8/2, στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' τη ΝΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 8/2, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Α. Γκίκα, συνεργάτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' τη ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 8.15 μ.μ., στο Θέατρο του Σαρακινάδου. Θα μιλήσει ο Σ. Μπέτσης, Γραμματέας της ΝΕ.

-- Απ' την ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, την Κυριακή 12/2, στις 11 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, στη Λιβαδειά. Θα μιλήσει ο Ν. Παπαγεωργάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' τη ΝΟ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 13/2 στις 18.00 στο Aμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Καλαμάτας «Ν. Πολίτης». Θα μιλήσει ο Κ. Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Από την Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 13/2 στις 12.30 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Πατρών (ΑΑ Πρυτανείας). Θα μιλήσει η Ε. Μπιρλή, μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Από την Εδαφική Αχτίδα της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 15/2 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου (Φωκαίας 26 - Πλ. Ελευθερίας). Θα μιλήσει ο Π. Ματσώκης, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org