Παρασκευή 3 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα γνωστά παλιά κολπάκια...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ, όμως, το ...«σφυγμό του λαού» οι φερόμενοι ως «προβληματισμένοι» με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα κυβερνητικοί βουλευτές! Εχουν εξαιρετικό ένστικτο!

Είδατε που ακόμη στο ΠΑΣΟΚ «καίει» η παλιά καλή σοσιαλιστική φλόγα και τα δημοκρατικά ιδανικά; Τι νομίζατε, ότι διαβρώθηκαν όλοι; Οχι, βέβαια.

Γιατί, τι είναι αυτό που εξοργίζει όλο τον κόσμο; Αυτό που επισημαίνουν οι «προβληματισμένοι»: Το ...ΠΩΣ θα ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ποια ακριβώς θα είναι η διαδικασία.

Αυτό ακούς σε κάθε διαδήλωση διαμαρτυρίας, σε κάθε ουρά ταμείου ανεργίας, στα καφενεία, στα σούπερ μάρκετ και τις λαϊκές.

Θα είναι ένα μεγάλο νομοσχέδιο με πολλά άρθρα; Θα είναι ένα νομοθέτημα αρχής που θα παραπέμπει σε υπουργικές αποφάσεις; Θα είναι πολλά νομοσχέδια; Θα είναι τροπολογίες;

Κανέναν δεν απασχολεί ότι καταργεί βασικά εργασιακά δικαιώματα, βάζει νέους φόρους, εξοντώνει μικροεπαγγελματίες, απολύει δημόσιους υπαλλήλους, μειώνει μισθούς και συντάξεις και ξεπουλά τη δημόσια περιουσία.

Τώρα, αν νομίζουν αυτοί οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι με τέτοια κολπάκια θα γλιτώσουν από την οργή του κόσμου, τι να πούμε; Προφανώς, υποτιμούν - για να μη χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη - τους ψηφοφόρους τους. Οσους έχουν μείνει, τέλος πάντων.

ΟΥΦ, ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ. Ο Γ. Καρατζαφέρης τα ...μάζεψε σχετικά με την αποχώρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ. από τη Βουλή και δήλωσε ότι «ήταν απλά μια σκέψη».

Ευτυχώς, γιατί είχαμε μεγάλη αγωνία. Να φύγει από τη Βουλή η συγκεκριμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα θα ήταν ...μεγάλο πλήγμα για τον πολιτικό διάλογο, την αισθητική, το ήθος, την παιδεία και, γενικώς, για τον πολιτισμό! Δε θα το αντέχαμε...


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ