Παρασκευή 3 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3 ΙΟΥΝΗ - ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Σήμερα όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

Η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα καλούνται σήμερα να δώσουν μαζικό «παρών» στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ. Να πούνε «όχι» στη βαρβαρότητα και να κάνουν βήμα συσπείρωσης στην κατεύθυνση ανάπτυξης της πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Στη μάχη αυτή καλούν όχι μόνο το ΠΑΜΕ αλλά και η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ, η ΠΑΣΥ και όλοι μαζί από νωρίς σήμερα το πρωί οργανώνουν παρεμβάσεις στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων που θα γίνουν πριν τα συλλαλητήρια έχει προγραμματιστεί να γίνει συγκέντρωση στο Θριάσιο Νοσοκομείο στις 9 π.μ. από τη Γραμματεία Θριασίου του ΠΑΜΕ, τα Σωματεία Εργαζομένων ΟΤΑ Θριασίου, Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου «ΜΑΣΙΝΑ», Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Ασπροπύργου, τους Συλλόγους Γυναικών Ελευσίνας και Ασπροπύργου.

Στον «Ευαγγελισμό» οι εργαζόμενοι με πρωτοβουλία του Σωματείου πραγματοποιούν συγκέντρωση στα επείγοντα και κλείσιμο των ταμείων για να μην πληρώνουν οι ασθενείς τα χαράτσια ενώ συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν και στα Νοσοκομεία «Σισμανόγλειο», «Αγιος Σάββας», Γενικό Κρατικό Αθηνών και «Σωτηρία» με πρωτοβουλία των ΔΣ των Σωματείων Εργαζομένων.

Στον Πειραιά, μεταξύ άλλων, θα γίνουν: Μηχανοκίνητη πορεία των εργατών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, στις 10 π.μ., από την πύλη της Ζώνης στο Πέραμα. Τα σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, Ενωση Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ), Ενωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ) και ΠΕΣ ΝΑΤ διοργανώνουν σύσκεψη στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων της ΠΕΜΕΝ. Θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο ΝΑΤ. Πλήθος εκδηλώσεων οργανώνονται σε δεκάδες πόλεις με εξορμήσεις σε χώρους εργασίας αλλά και σπουδών των φοιτητών, για να γίνει η σημερινή μέρα βήμα προετοιμασίας για την πανεργατική πανελλαδική απεργία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ