Παρασκευή 3 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Τραμπούκικη επίθεση

Οργανωμένη τραμπούκικη επίθεση σε βάρος ενός μέλους της ΚΝΕ και ενός οπαδού του ΚΚΕ σημειώθηκε χτες βράδυ, στην περιοχή της Αγ. Σοφίας στην Πάτρα, την ώρα που μοίραζαν ανακοίνωση για το σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα, καθώς περνούσε από μπροστά τους τους επιτέθηκε αρχικά φραστικά. Στη συνέχεια, το ΙΧ σταμάτησε λίγο παρακάτω, κατέβηκαν δύο και αναίτια χειροδίκησαν σε βάρος τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καταγγέλλει «την τραμπούκικη επίθεση εναντίον κλιμακίου της ΚΝΕ που διένειμε πολιτικό υλικό στην περιοχή της Αγ. Σοφίας στην Πάτρα.

Οι τραμπούκοι που επέβαιναν σε ΙΧ με αριθμό κυκλοφορίας AZA 6681 αναίτια και θρασύδειλα επιτέθηκαν κατά των δύο νέων, επιβεβαιώνοντας έτσι τον πανικό που διακατέχει τις πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν να υλοποιήσουν με κάθε μέσο την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Θορυβημένοι από την πολιτική δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και την αποδοχή της πολιτικής του πρότασης από την εργατική τάξη και τη νεολαία επιστρατεύουν την απρόκλητη βία και τους τραμπουκισμούς για να περιορίσουν την καθημερινή επικοινωνία του Κόμματος με τα λαϊκά στρώματα.

Για μια ακόμη φορά θα πέσουν έξω. Κάθε μέρα που περνά ο λαός, που υποφέρει από την καπιταλιστική κρίση και την αντιλαϊκή επίθεση, θα συμπορεύεται στην κοινή δράση με το ΚΚΕ, για τη λαϊκή συμμαχία και τη λαϊκή εξουσία, για την αποδέσμευση από την ΕΕ. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ούτε υποτάσσονται ούτε υποχωρούν».

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε και η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ