Τετάρτη 26 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καλεί σε ξεσηκωμό για την επιτυχία της απεργίας

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μπροστά στην κρίσιμη μάχη

Σε ξεσηκωμό καλεί τις γυναίκες μπροστά στην απεργιακή κινητοποίηση η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας. Σε Δελτίο Τύπου η ΟΓΕ αναφέρει:

«Γυναίκες, Εργαζόμενες, Ανεργες, Συνταξιούχες, Νέες Γυναίκες

Ξεσηκωθείτε- Αντισταθείτε

Η καπιταλιστική οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει δίνει την ευκαιρία στο κεφάλαιο να υλοποιήσει την μακροχρόνια επιδίωξή του να αφαιρέσει ό,τι έχει κατακτήσει η εργατική τάξη, με κυρίαρχο στόχο να κάνει πιο φτηνή την εργατική δύναμη, ώστε να εξασφαλίσει την μεγαλύτερη κερδοφορία του κεφαλαίου.

Δεν δεχόμαστε καμιά θυσία στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις μας.

Οι αυταπάτες τελείωσαν.

Εχουμε χρέος απέναντι στους εαυτούς μας, απέναντι στα παιδιά και στις οικογένειές μας να απαντήσουμε δυναμικά και οργανωμένα στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.

Μονόδρομος για μας είναι να αρνηθούμε να πληρώσουμε τις συνέπειες της κρίσης, να απαιτήσουμε όλα όσα μας ανήκουν από τον υλικό και πνευματικό πλούτο που παράγουμε και να παλέψουμε για το δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Καταδικάζουμε την κυβέρνηση, τα κόμματα και τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, που συναινούν στις αντεργατικές- αντιλαϊκές επιλογές που φέρνουν σε απόγνωση τις γυναίκες, τις νέες γυναίκες της λαϊκής οικογένειας.

Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες, τις νέες γυναίκες να απαντήσουν δυναμικά με την συμμετοχή τους στην απεργία που έχει κηρύξει το ΠΑΜΕ στις 23 Φλεβάρη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ