Τετάρτη 26 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΥΓΕΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Αλέκος Κατσούλης, γραμματέας της ΚΟΒ Οικοδόμων Μενιδίου-Ανω Λιοσίων του ΚΚΕ, θέλει να ευχαριστήσει θερμά το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», που με ανιδιοτέλεια τον βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Νιώθει την ανάγκη να καλέσει τη Διοίκηση και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι εξαιτίας της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, να στηρίξουν τους ασθενείς και τους νοσηλευόμενους που υποφέρουν και από την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Να παλέψουν για τη διατήρηση, την ενίσχυση και την αναβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα και του κοινωνικού ρόλου του τομέα Υγείας, για να μπορεί ο λαός να έχει ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε κάθε νοσοκομείο, σε κάθε Κέντρο Υγείας, για να παραμείνει η Υγεία κοινωνικό αγαθό και να μην μετατραπεί σε ακριβό εμπόρευμα.

Γι' αυτό προσφέρει στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμησή του 500 ευρώ μέσω της ΚΟΒ «Ευαγγελισμού» και άλλα 500 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Οικοδόμων Μενιδίου-Ανω Λιοσίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ