Παρασκευή 26 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουν και ενισχύουν τη δράση του Κόμματος

Σε ποσοστό 60,78% καλύφθηκε το πανελλαδικό πλάνο της τρίμηνης (Οκτώβρης, Νοέμβρης, Δεκέμβρης) Οικονομικής Εξόρμησης που έχει προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ, στο όγδοο κατά σειρά κλείσιμο, την περασμένη βδομάδα. Μεταξύ των 10 πρώτων Νομαρχιακών Οργανώσεων βρίσκεται και αυτή της Δράμας έχοντας καλύψει ποσοστό μεγαλύτερο του 67% του πλάνου της.

Ποσοστό που οφείλεται στην καλή προετοιμασία και το πλατύ θαρρετό «άνοιγμα» στους εργαζόμενους της περιοχής που παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, ενισχύουν πρόθυμα το Κόμμα που αταλάντευτα μάχεται για τα δίκια τους. Ανάμεσα στις πρωτοπόρες ΚΟΒ στην πόλη της Δράμας είναι η Εργατική και η ΚΟΒ των ΕΒΕ.

Οπως δηλώνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δράμας Γιώργος Μήτρου, τα μέλη του Κόμματος, φίλοι και οπαδοί, τα μέλη της ΚΝΕ συνεχίζουν ακόμα πιο αποφασιστικά, με πείσμα και ενθουσιασμό το πλατύ άνοιγμα σε εργαζόμενους και τη νεολαία για την ενίσχυση του Κόμματος που άρχισε από την πρώτη μέρα της τρίμηνης οικονομικής εξόρμησης. «Βοήθησε την οικονομική δουλειά η κατάρτιση ψηφοδελτίων στους τρεις δήμους του νομού και το γεγονός ότι απευθυνθήκαμε σε πολλούς περισσότερους εργαζόμενους, απολυμένους, αγρότες, αυταπασχολούμενους και νέους. Η ανταπόκρισή τους ήταν ενθαρρυντική για να συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη, ήταν μια αναγνώριση της δράσης και της πολιτικής του κόμματος, το οποίο νιώθει ο λαός ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους αγώνες του. Η ανταπόκριση αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κόσμος στο νομό μας έχει νιώσει με δραματικό τρόπο τα αντιλαϊκά μέτρα και το μνημόνιο, αφού η ανεργία αυξάνει συνεχώς μέρα τη μέρα, ενώ συνεχίζεται η συρρίκνωση της βιομηχανικής παραγωγής και η ερήμωση της υπαίθρου», τονίζει ο Γιώργος Μήτρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του τελευταίου κλεισίματος η ΚΟ Αττικής παραμένει πρώτη με ποσοστό 81,12%, δεύτερη η ΚΟ Αιγαίου με ποσοστό 70,06%, τρίτη η ΚΟ Πειραιά με ποσοστό 69,15%.

Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 81,40% του πλάνου της.

Πρώτη Νομαρχιακή Οργάνωση παρέμεινε η Ικαρία με ποσοστό υπερκάλυψης 123,80%! Ο κατάλογος των 10 πρώτων Νομαρχιακών Οργανώσεων συμπληρώνεται από τις παρακάτω: Κως με 95,15%, Λασίθι με 83,40%, Ηράκλειο με 81,50%, Κορινθία με 78,75%, Κυκλάδες με 77,50%, Φωκίδα με 68%, Ημαθία με 67,50%, Δράμα με 67,50%, Χίος με 67%.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ