Πέμπτη 13 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
15 ΜΑΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες στην Κρήτη

Αγωνιστικό συναγερμό έχουν σημάνει οι Κομματικές Οργανώσεις της Κρήτης για να φτάσει παντού, σε κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο επαγγελματοβιοτέχνη και έμπορο, μικρό αγρότη και νεολαίο η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ, το κάλεσμα να διαδηλώσει μαζικά μαζί με τους κομμουνιστές στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του Κόμματος, μεθαύριο Σάββατο 15 Μάη, στην Αθήνα.

Με περιοδείες, ομιλίες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, αλλά και συσκέψεις και συζητήσεις με εργαζόμενους, οι κομμουνιστές της Κρήτης συνεχίζουν με αμείωτη ένταση και πείσμα μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ που θα μπουν στα καράβια με προορισμό την Αθήνα, την προσπάθεια να φτάσουν πλατιά στους εργαζόμενους και στο λαό του νησιού. Τα καράβια θα αναχωρήσουν από τα δύο μεγάλα λιμάνια του νησιού, του Ηρακλείου και των Χανίων.

Στο Ηράκλειο η δράση και το άνοιγμα των Κομματικών Οργανώσεων θα κορυφωθεί σήμερα Πέμπτη 13 Μάη, στις 6:30 μ.μ., με πικετοφορίες που θα ξεκινήσουν από τις πλατείες Σινάνη και Δειλινών και θα καταλήξουν στις πλατείες Ατσαλένιου και Καμινίων αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία στην κεντρική ύπαιθρο, με τόπο συγκέντρωσης τις Αρχάνες.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org