Τρίτη 23 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΒΟΥΛΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
«Ευλογία» το ξεζούμισμα του λαού

Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς την κυβέρνηση έδωσε χθες - για μια ακόμη φορά - ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, χρησιμοποιώντας φράσεις του είδους «η Ελλάς έχει καρκίνο» και ότι «αντελήφθην την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και είπα "είμαι εδώ να βοηθήσω"».

Υποστήριξε, ακόμα, προκλητικά ότι τα αντιλαϊκά μέτρα έχουν την ανοχή του ελληνικού λαού, αφού «ο Ελληνας έχει υπομονή αρκεί να πειστεί», προσθέτοντας ότι «εμείς βοηθάμε και δεν το κρύβουμε». Περιγράφοντας τα αντιλαϊκά μέτρα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έπρεπε να συμμαζέψουμε τον τρόπο, αλλά το κάναμε λίγο άγαρμπα». Παράλληλα, άσκησε «κριτική» στην κυβέρνηση για διπροσωπία, ζητώντας από τον πρωθυπουργό «να επιβάλει αυτά που πρέπει να επιβάλει», γιατί «δεν μπορεί στο εσωτερικό σας να βράζετε».

Προσβλητική για τους εργαζόμενους ήταν η αναφορά του Γ. Καρατζαφέρη, όταν, περιγράφοντας τους ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, ανέφερε πως «είναι ορισμένοι Ελληνες που δεν είναι ικανοί να ζήσουν μόνοι τους, γι' αυτό και καταφεύγουν στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα», αναρωτώμενος αν πρέπει να επιβαρύνουμε τον επιχειρηματία, δηλαδή «αυτόν που φορτώνεται ορισμένους από αυτούς για να ζήσουν», προσθέτοντας πως «το επιχειρείν δεν είναι κατάρα, είναι ευλογία».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ