Τρίτη 23 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλατύ άνοιγμα σε όλη τη χώρα

Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ στο επίκεντρο των συζητήσεων

Με χιλιάδες εργατοϋπάλληλους συζητάνε αυτές τις μέρες οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα
Με χιλιάδες εργατοϋπάλληλους συζητάνε αυτές τις μέρες οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα
Με συγκεντρώσεις σε πόλεις και χωριά, με περιοδείες σε τόπους δουλειάς, μόρφωσης και εργατογειτονιές, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ συζητούν με τους εργαζόμενους και το λαό τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, τη στρατηγική που επιβάλλει τα αντιλαϊκά μέτρα, την ανάγκη να ενταθούν οι ταξικοί αγώνες.

Σήμερα και αύριο προγραμματίζονται, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω συγκεντρώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ:

-- Σήμερα, Τρίτη 23 Μάρτη

 • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνεται στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Αργος, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
 • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ, διοργανώνεται στο ΤΕΙ Πάτρας (μικρό αμφιθέατρο), στις 12 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
 • Συγκέντρωση εργαζομένων διοργανώνει η ΚΟΒ υπουργείου Οικονομικών, στις 3.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).

-- Αύριο, Τετάρτη 24 Μάρτη

 • Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Οι εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και η αντιμετώπιση της αντιλαϊκής θύελλας» διοργανώνει η Επιτροπή Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στον Πολυχώρο του Δήμου Ηρακλείου (Πάρκινγκ Π. Λαχαναγορά) με ομιλητή τον Κώστα Ζιώγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
 • Πολιτική συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνεται στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα.
 • Εκδήλωση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Κορινθίας στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Γραμματέα της NE Κορινθίας του ΚΚΕ, Γιώργο Λάμπα.
 • Συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ Ταξιάρχη στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της (Ταξιαρχών 111, Κορυδαλλός).
 • Συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ «Μαλαγαρδή» στις 7 μ.μ. στα γραφεία της (Ταξιαρχών 32, πλ. Ελευθερίας, Κορυδαλλός).
 • Συγκέντρωση εργαζομένων προγραμματίζεται στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Φωκίδας.
Περιοδείες - συζητήσεις
 • Σήμερα, Τρίτη 23 Μάρτη, στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ και στην επισκευαστική βάση στον Πειραιά, ο Κώστας Ζιώγας.
 • Σήμερα, Τρίτη 23 Μάρτη, στις 10.30 π.μ., στο κέντρο βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ», η Μαρία Κεφαλληνού.
 • Αύριο, Τετάρτη 24 Μάρτη, στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Ελληνικό, ο Σπύρος Μπότσης.
 • Αύριο, Τετάρτη 24 Μάρτη, στη 1 μ.μ., στο «Πρακτικερ» στη Μεταμόρφωση, η Τούλα Μητσέα.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(22/11/2011)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(19/11/2011)
Πλατύ άνοιγμα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ(26/6/2011)
Ομιλίες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ(24/3/2010)
Δραστηριότητες σε όλη τη χώρα(17/3/2010)
Με δυναμισμό στη μάχη της ενημέρωσης(28/2/1997)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org