Τρίτη 23 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ομιλίες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση, τις πολιτικές κυβέρνησης - ΕΕ και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ διοργανώνει η Αχτίδα Μενιδίου - Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου και χωριών της Βορειοανατολικής Αττικής του ΚΚΕ σήμερα Τρίτη 23 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο στο Μενίδι, με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση, τις πολιτικές κυβέρνησης - ΕΕ και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ διοργανώνει η Αχτίδα Μενιδίου - Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου και χωριών της Βορειοανατολικής Αττικής του ΚΚΕ σήμερα, Τρίτη 23 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην Ελευσίνα, στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» που διοργανώνει η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, αύριο Τετάρτη 24 Μάρτη στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, που διοργανώνεται στην Πάτρα, αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων στα γραφεία της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ (12 Συντάγματος 34).
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος(23/3/2013)
Πλατιά εξόρμηση για την πρόταση συμμαχίας και εξουσίας(15/4/2008)
Πλατιά εξόρμηση για την πρόταση συμμαχίας και εξουσίας(13/4/2008)
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα(13/11/2007)
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα(9/11/2007)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(16/12/2004)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org