Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Κάντε ένα βήμα μπροστά!

Στο αεροδρόμιο των Σπάτων περιόδευσε χτες ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής

Για τη νέα θύελλα αντεργατικών μέτρων, που θα επέλθει αμέσως μετά τις εκλογές, σύμφωνα και με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του επίτροπου Αλμούνια, προειδοποίησε τους εργαζόμενους της «Ολυμπιακής» ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στη Β' Αθήνας. Κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί στο αεροδρόμιο των Σπάτων, κάλεσε τους εργαζόμενους στις 4 του Οκτώβρη να «κάνουν ένα βήμα μπροστά», αποδυναμώνοντας το δικομματισμό, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εκλογική δύναμη του Κόμματος. Την προηγούμενη μέρα, Δευτέρα, ο Σπ. Χαλβατζής είχε περιοδεύσει στον πρώην Δ. Αερολιμένα στο Ελληνικό, στις οικονομικές υπηρεσίες της ΟΑ.

Η παρουσία των κομμουνιστών στους τόπους δουλειάς, όπως είπε ο Σπ. Χαλβατζής, δεν είναι ευκαιριακή, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές. Ηταν στο πλευρό των εργαζομένων, αποκαλύπτοντας τα αντεργατικά σχέδια που επεξεργαζόταν η κυβέρνηση, για την παράδοση της εταιρείας στο μονοπώλιο της MIG, ενέργεια που είχε σαν άμεσο αποτέλεσμα το παραπέρα χτύπημα στις εργασιακές τους σχέσεις.

Η ταυτότητα των θέσεων του δικομματισμού εκφράζεται σε κάθε πτυχή της πολιτικής τους, από την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, της Πρόνοιας και της Ασφάλισης, μέχρι την αποστολή στρατευμάτων εκτός συνόρων της χώρας, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και αλλού, είπε το στέλεχος του Κόμματος. Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ, συνέχισε, θα χρησιμοποιήσουν την λαϊκή ψήφο, για να προχωρήσουν σε νέες αναδιαρθρώσεις σε βάρος των εργαζομένων. Δεν πρέπει να τους ανεχτούμε άλλο, «σας καλούμε να ενισχύσετε το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη αντίστασης, πάλης και διεκδίκησης των λαϊκών συμφερόντων. Να κάνει ένα βήμα μπροστά ο λαός, να ανοίξει ο δρόμος, για μια άλλη πολιτική, για μια άλλου είδους ανάπτυξη της χώρας», κατέληξε μεταξύ άλλων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ