Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Βουλευτικές Εκλογές 2009
ΚΝΕ
Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της νεολαίας

Το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη, στο Θησείο, στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Banda Bassotti

Η αφίσα για τη νεολαιίστικη συγκέντρωση του Σαββάτου
Η αφίσα για τη νεολαιίστικη συγκέντρωση του Σαββάτου
Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Λεκανοπέδιο προετοιμάζουν τη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη, στο Θησείο, στις 7.30 το απόγευμα. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία από το ιταλικό συγκρότημα Banda Bassotti (Μπάντα Μπασότι).

Ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας Σπουδάζουσας Αθήνας, δήλωσε στον «Ριζοσπάστη» πως «τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, με μαχητικότητα και ενθουσιασμό, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της συγκέντρωσης νεολαίας. Είναι μια ακόμα ευκαιρία για ένα μεγάλο άνοιγμα, για να φτάσει παντού το κάλεσμα πανστρατιάς για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές».

Τόνισε ότι «το ζητούμενο είναι οι νέοι, ιδιαίτερα όσοι προέρχονται απ' την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να πάνε στην κάλπη αξιοποιώντας την πείρα τους, κρίνοντας από όσα ζουν αυτοί και οι οικογένειές τους. Εχουν δει τόσα χρόνια την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχουν δει ότι η αποχή, που δοκιμάστηκε, είναι άσφαιρο βόλι. Ο μόνος δρόμος είναι να ενισχύσουν το ΚΚΕ, το αντίπαλο δέος απέναντι στην πλουτοκρατία. Το νέο που μπορεί να βγει απ' αυτές τις εκλογές είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ και από χιλιάδες κόκκινες ψήφους».

Προσυγκεντρώσεις

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν ορίσει για το Σάββατο τις παρακάτω προσυγκεντρώσεις:

  • Στις 6.30, στο σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Θησείο, οι Οργανώσεις Αθήνας και Αττικής της ΚΝΕ.
  • Στις 6.30, σταθμό του ΜΕΤΡΟ, στο Μοναστηράκι, η Οργάνωση Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.
  • Στις 6.30, στον πεζόδρομο στο Θησείο, η Οργάνωση ΤΕΙ της ΚΝΕ.
  • Στις 6, στην πλατεία Κοραή, η Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ