Κυριακή 31 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Οι εργαζόμενοι λένε: Ισχυρό ΚΚΕ!

Με εκατοντάδες περιοδείες σε εργασιακούς χώρους, σε κάθε πόλη, σε κάθε νομό, τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έδωσαν και δίνουν μέχρι την τελευταία στιγμή τη μάχη, για να μη χαθεί ούτε μια ψήφος εργαζόμενου που μπορεί να τιμωρήσει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Και κάνουν ξεκάθαρο ότι ψήφος τιμωρίας των δυο κομμάτων είναι αυτή που ενισχύει το βασικό πολιτικό τους αντίπαλο, το ΚΚΕ.

Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η ψήφος που δηλώνει: Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία. Οχι άλλα βάρη στων εργατών της πλάτες. Να πληρώσουν τώρα οι κεφαλαιοκράτες! Γιατί η ισχυροποίηση του ΚΚΕ έχει σημασία όχι μόνο για τη δράση του στο Ευρωκοινοβούλιο (την αντίσταση, την καταψήφιση και την αποκάλυψη στον ελληνικό λαό των αντιλαϊκών κατευθύνσεων και αποφάσεων που παίρνονται εκεί), αλλά και για την επόμενη μέρα στη χώρα μας, για την αντίσταση του εργατικού κινήματος, συνολικά του λαού και της νεολαίας ενάντια στα νέα μέτρα που ανακοινώνονται διαρκώς και καλούν το λαό να πληρώσει τα βάρη της κρίσης του κεφαλαίου.

Στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα μαγαζιά, στα εργοτάξια, στα αμαξοστάσια, στα πλοία, σε κάθε χώρο δουλειάς, εκεί που χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης... εκεί που το ΚΚΕ δεν πάει μόνο προεκλογικά, αλλά βρίσκεται όλο το χρόνο καθημερινά, μπροστά στους αγώνες στις απεργίες, κόντρα στις απολύσεις... εκεί δόθηκε και δίνεται η υπόσχεση για τις ευρωεκλογές: Τώρα ΚΚΕ ισχυρό!




Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ