Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Σημεία των «καιρών»...

Οταν μαθητές, φοιτητές, δάσκαλοι και καθηγητές δε δοκίμαζαν τη σύνθεση των νέων χημικών της ΕΛ.ΑΣ., δεν ξυλοκοπούνταν από τα ΜΑΤ και δεν οδηγούνταν στη ΓΑΔΑ και τα δικαστήρια, λιθοβολούνταν από τους αρμόδιους υπουργούς και τους δημοσιογράφους - παπαγαλάκια για τις «χαμένες ώρες διδασκαλίας».

Οταν οι ναυτεργάτες - ακόμα σε επιστράτευση τους έχει η ΝΔ με διάταγμα αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ - διεκδικούσαν τα δικαιώματά τους και δε δοκίμαζαν στα κεφάλια τους τα γκλομπς των «Ράμπο», επίσης κατηγορούνταν ότι «συρρίκνωναν» (!) το εισόδημα των αγροτών και των καταναλωτών.

Οταν οι εργαζόμενοι στην «Ολυμπιακή» απεργούσαν, διεκδικώντας να μην ξεπουληθεί η εταιρεία, κατηγορούνταν για «υπονόμευση του εθνικού αερομεταφορέα» και για την «ταλαιπωρία των επιβατών».

Αλλά τώρα... Τώρα βάλθηκαν να μας πείσουν ότι ο κρατικός μηχανισμός «ανταποκρίθηκε άριστα» σε μια χιονόπτωση, για την οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους ήταν ενημερωμένες εδώ και μέρες από την ΕΜΥ. Υπουργοί και δημοσιογράφοι - παπαγαλάκια δε δείχνουν να εξεγείρονται ούτε για τα κλειστά σχολεία και πανεπιστήμια, ούτε για τις κατεστραμμένες αγροτικές καλλιέργειες ούτε για τους αποκλεισμένους στο «Βενιζέλος». Διότι, εν προκειμένω δε φταίει τίποτα. Εκτός από τον καιρό. Τον «κακό τους τον καιρό», δηλαδή...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ