Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει ένα διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110) από τις κομματικές οργανώσεις του 6ου διαμερίσματος. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Φαλήρου, στην αίθουσα του Γ' Δημοτικού Διαμερίσματος στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ (Ζήνωνος 4) από την Κομματική Οργάνωση ΕΥΔΑΠ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ στην Κατερίνη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στο αναψυκτήριο «ο Λόφος» στο Κιλκίς. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, αίθουσα «Πλειάδες» στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στο Θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι, στις 7.00 μ.μ. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Την Παρασκευή 22/2

-- Στις 7 μ.μ. στην Οιχαλία των Τρικάλων, καφενείο «Λόη Αθανασαίου»). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πατάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 23/2

-- Από τις ΚΟ ΜΜΕ της ΚΟΑ, ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» και ΚΟΒ «902», στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟ Σαλαμίνας, στο κέντρο «ΚΥΜΑ» (παραλία Αγίου Νικολάου), στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟ Μονάχου του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ. στο EINE WELTHAUS. Θα μιλήσει ο Πέτρος Μεντής, στέλεχος του Κόμματος.

Την Κυριακή 24/2

-- Στις 11 π.μ. στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (οδός Αλεξουπόλεως 27). Θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. από τις κομματικές οργανώσεις οδηγών ταξί και φορτηγών στην αίθουσα του σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών, Κολωνός. Θα μιλήσει ο Β. Μαμάης, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

Τη Δευτέρα 25/2

-- Στις 6.30 μ.μ. από τις Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου στην αίθουσα ΝΕΛΕ (Κολοκοτρώνη 16, Χαϊδάρι). Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο STANLEY (πλ. Καραϊσκάκη) από την Κομματική Οργάνωση του ΟΣΕ. Θα μιλήσει ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βίλα Στέλλα» στο Ν. Ηράκλειο. Θα μιλήσει η Ελ. Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 26/2

-- Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών (Χαλκοκονδύλη 37). Θα μιλήσει ο Θ. Ευθυμίου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 27/2

-- Στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου & Κοτοπούλη), από τις Κομματικές Οργανώσεις στον κλάδο των τροφίμων - ποτών. Θα μιλήσει ο Κώστας Λιαπάτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ