Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Διαπιστευτήρια...

...Ψηφίστε ΝΔ για να πάει καλά η μετοχή του ΟΤΕ, είναι το ...μήνυμα πρόσφατης δημόσιας δήλωσης του προέδρου του Οργανισμού, Π. Βουρλούμη, σε ξένους «επενδυτές».

...Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ εάν θέλετε να πάει ακόμα καλύτερα η μετοχή του ΟΤΕ, είναι το μήνυμα που στέλνει η Βάσω Παπανδρέου, η οποία, μάλιστα, εγκαλεί τον Π. Βουρλούμη για δηλώσεις «υπονόμευσης» της μετοχής του Οργανισμού.

Οπως είναι αυτονόητο, οι εταίροι του δικομματισμού, επί της ουσίας, καυγαδίζουν για το ποιος θα δώσει τα καλύτερα διαπιστευτήρια στους κάθε είδους «επενδυτές», δηλαδή στο κεφάλαιο. Εκείνο, βέβαια, που γίνεται ολοφάνερο είναι ότι, είτε με κυβέρνηση ΝΔ είτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, οι μεγαλομέτοχοι του Οργανισμού όλο και θα αυγατίζουν τα κέρδη τους, ενώ οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά νοικοκυριά θα συνεχίσουν να πληρώνουν το «μάρμαρο». Οι μεν εργαζόμενοι στον ΟΤΕ με περαιτέρω επιδείνωση των εργασιακών τους σχέσεων, τα δε λαϊκά νοικοκυριά «χρυσοπληρώνοντας» την παροχή των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ακριβώς για να εξασφαλιστούν τα υπερκέρδη των μεγαλομετόχων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ