Σάββατο 19 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αφθαρτοι...

Γρηγοριάδης Κώστας

O ΑΡΗΣ παραμένει τελικά στη θέση του ως εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα... δικαίως ή... αδίκως τρώγονται εκεί μέσα;

Αντε να δούμε τι θα γίνει τώρα, που θα έρθουν στα «πράγματα» τα «άφθαρτα» καινούρια στελέχη που υποσχέθηκε ο Καραμανλής.

Αν και κανείς δεν έχει ακριβώς καταλάβει τι εννοεί με αυτή τη λέξη. Αφθαρτα από τη... διαφθορά ή από τον Μητσοτάκη;

Πάντως ποιος να του το έλεγε του Αντώνη Σαμαρά ότι μετά από τόσα χρόνια θα γινόταν το Νο 1 θέμα προβληματισμού στη Νέα Δημοκρατία!

Στελέχη ζητούν να γυρίσει και οι Μητσοτακικοί βγάζουν... φουσκάλες και μόνο στην ιδέα. Και τώρα φυσικά μην περιμένετε τίποτε άλλο παρά η Πολιτική Ανοιξη να το παίζει «μεσαίος χώρος» προκειμένου να αποτελέσει το άνοιγμα Καραμανλή.

Οσο για την Ντόρα Μπακογιάννη προσπαθεί όσο μπορεί να τον βαφτίσει «εκπρόσωπο των διαπλεκομένων». Αυτά τα οποία υποτίθεται ότι πολεμάει η Νέα Δημοκρατία. Σύντομα θα περιμένουμε αποτελέσματα.

ΟΛΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ο Πέτρος Ευθυμίου το θέμα των θρησκευτικών να γίνει κεντρικό θέμα στην υπόθεση που λέγεται Παιδεία και... όλο γι' αυτό μιλάει ενώ ανταπαντά φυσικά ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Η Εκκλησία φυσικά δεν έχει να χάσει τίποτε από την όλη ιστορία και μην απορήσετε αν αρχίσει να έχει και άλλες αξιώσεις (όπως π.χ. να είναι και δική της ευθύνη η θρησκευτική αγωγή στα σχολεία).


Γρηγοριάδης Κώστας

Το θέμα πάντως είναι, πως αυτοί που τίποτε δεν έχουν να κερδίσουν από αυτή τη σκηνοθετημένη αντιπαράθεση, είναι οι πραγματικοί ενδιαφερόμενοι για την κατάσταση στα σχολεία που πάντα την πληρώνουν.

Δηλαδή, οι μαθητές και οι γονείς τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ