Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΔΥΕ
Περιφερειακές συσκέψεις σε όλη τη χώρα

Την Τετάρτη 7 Φλεβάρη στην Αθήνα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι περιφερειακές συσκέψεις των Επιτροπών Ειρήνης σε όλη τη χώρα ενόψει του 15ου Συνεδρίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, που θα γίνει στην Αθήνα στις 21 Απρίλη 2007. Η πορεία μέχρι το Συνέδριο εξελίσσεται σε μια δυναμική και επίμονη προσπάθεια, προκειμένου να δοθεί μια νέα ώθηση στο αντιπολεμικό, φιλειρηνικό, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

Ηδη έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις σε Λάρισα και Πάτρα, ενώ σήμερα 2 Φλεβάρη διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τη συμμετοχή των Επιτροπών Ειρήνης της Κρήτης, αύριο 3 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή των Επιτροπών Ειρήνης Μακεδονίας και Θράκης και στη Χαλκίδα, με τη συμμετοχή των Επιτροπών Ειρήνης Εύβοιας και Στερεάς Ελλάδας. Ακόμα, στις 4 Φλεβάρη γίνονται συσκέψεις στην Πρέβεζα, με τη συμμετοχή των Επιτροπών Ειρήνης της Δυτικής Ελλάδας και στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή των Επιτροπών Ειρήνης Κεντρικής και Ανατολικής Πελοποννήσου.

Την Τετάρτη 7 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ., γίνεται σύσκεψη των Επιτροπών Ειρήνης Αθήνας, Πειραιά και υπολοίπου Αττικής, στην αίθουσα «Σουκατζίδη» της ΠΟΛ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών), Κάνιγγος 27, στον 5ο όροφο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ