Τρίτη 25 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δημαρχιακή επίσκεψη στο λιμάνι...

"Επίθεση ειρήνης" χαρακτήρισε τη χτεσινή του επίσκεψη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Βασ. Παπαγεωργόπουλος,ο οποίος συνοδευόταν από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε δηλώσεις του στην αρχή της περιοδείας του ο Β. Παπαγεωργόπουλος κάλεσε τη διεθνή κοινότητα και τον ΟΗΕ να αναλάβουν πρωτοβουλίες μέσω της διπλωματικής οδού, για να σταματήσει το αιματοκύλισμα στη γειτονική μας χώρα και εξέφρασε την αντίθεσή του σε κάθε χερσαία επέμβαση και σε κάθε προσπάθεια συνέχισης του πολέμου.

Σχολιάζοντας την κίνηση αυτή του δημάρχου και μελών του ΔΣ, ο δημοτικός σύμβουλος Αγ. Σαχίνης τόνισε: "Μετά από 60 μέρες βομβαρδισμών κατά της Γιουγκοσλαβίας και χρήση του λιμανιού της πόλης, ο δήμαρχος και οι άλλες παρατάξεις του ΔΣ, πλην του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη - Αντεπίθεση Τώρα", ανακάλυψαν ότι υπάρχει λιμάνι το οποίο χρησιμοποιείται από τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις με την υπογραφή της κυβέρνησης και μάλιστα επέλεξε τη στιγμή που δεν υπάρχει σ' αυτό κανένας ΝΑΤΟικός στρατιώτης". Την ενέργεια αυτή ο Αγ. Σαχίνης τη χαρακτηρίζει προσπάθεια διακωμώδησης του ΔΣ και προσπάθεια μη ανάληψης των ευθυνών από τη διοίκηση του δήμου και τις άλλες παρατάξεις του.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος και τα μέλη του ΔΣ είχαν συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του ΟΛΘ Δ. Παπαδόπουλο,ο οποίος ανέλαβε να ενημερώσει τους επισκέπτες του για τις κινήσεις των ΝΑΤΟικών μέσω του λιμανιού. Πόσο ήταν το έλλειμμα αυτής της ενημέρωσης, δεν είμαστε σε θέση να το προσδιορίσουμε, πάντως ο Δ. Παπαδόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε απαγορευτικό για τους πολίτες στο λιμάνι το τελευταίο διάστημα...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ