Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δεν "τους βγαίνει"

Κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν έκαναν ό,τι μπορούσαν! Για το ΝΑΡ και τα ΕΑΑΚ, ο λόγος. Για "καπέλο της ΚΝΕ" μίλησαν, αλλά τους τα χάλασε ο Σημίτης, που είπε τα ίδια πράγματα στη Βουλή και οι διάφοροι αναρχοχαφιέδες, που γέμισαν τον τόπο με ανάλογου περιεχομένου προκηρύξεις."Συντονιστικό" διάσπασης του μαθητικού κινήματος προσπάθησαν να στήσουν, αλλά δεν πάτησε το πόδι του κανένας μαθητής.

Διασπαστική "διαδήλωση" οργάνωσαν και οι μαθητές τούς γύρισαν την πλάτη. "Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων" βαφτίστηκαν και ο κόσμος που συγκέντρωσαν στα πανό τους έμοιαζε με ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο.

Να διασπάσουν τη μεγαλειώδη μαθητική πορεία προσπάθησαν, με τα πρώτα στελέχη του ΝΑΡ μπροστά (είναι αλήθεια και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε), αλλά δεν τους ακολούθησε ούτε ένα σχολείο.

Να προβοκάρουν την κινητοποίηση επιχείρησαν, δίνοντας στέγη στους διάφορους προβοκάτορες που προξένησαν τα επεισόδια, αλλά οι ίδιοι οι μαθητές τους απομόνωσαν.

Τι άλλο να κάνουν τα παιδιά! Ο, τι ήταν δυνατό το έκαναν. Αλλά δεν τους "βγαίνει"! Οπως δε βγαίνει και στην κυβέρνηση η προσπάθεια υπονόμευσης του μαθητικού κινήματος, με όσα μέσα και αν χρησιμοποιεί!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ