Σάββατο 3 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ"
Την Τρίτη η κεντρική συγκέντρωση

Κάλεσμα στο λαό της Καλαμαριάς να πάρει μέρος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, που πραγματοποιεί την Τρίτη στις 8.30 μμ στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, απευθύνει η "Αγωνιστική Δημοτική Ενωτική Κίνηση" (ΑΔΕΚ).

Σε συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία του Φοίνικα, η ΑΔΕΚ παρουσίασε το πρόγραμμά της για την αναβάθμιση της συνοικίας και για τη γενικότερη πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Χαιρέτισαν ο υποψήφιος δήμαρχος Τριανδρίας Δ. Ζαχαριάδης και η υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς Σ. Τεμεκενίδου,ενώ μίλησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δαμιανός Παπαδόπουλος,ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στις ενέργειες της ΑΔΕΚ την τετραετία 1994 - 1998 για τα προβλήματα του Φοίνικα, καθώς και για το πρόγραμμα της παράταξης για την περιοχή.

Εξορμήσεις στο κέντρο της Καλαμαριάς για την προπαγάνδιση των θέσεων της ΑΔΕΚ πραγματοποίησε τις δύο τελευταίες μέρες η υποψήφια δήμαρχος Σ. Τεμεκενίδου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και, όπως διαπιστώθηκε από όλους, η στάση του κόσμου ήταν πάρα πολύ φιλική. Στο εκλογικό κέντρο της Κίνησης καθημερινά συγκεντρώνονται πολλοί φίλοι και οπαδοί, παίρνουν υλικό και ψηφοδέλτια και με κάθε τρόπο εκδηλώνουν την υποστήριξή τους στην ΑΔΕΚ και στην υποψήφια δήμαρχο Σοφία Τεμεκενίδου. Διακίνηση ψηφοδελτίων γίνεται, ήδη, από τις αρχές της βδομάδας και από τις ομάδες που έχουν συγκροτηθεί κατά συνοικία. Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί πολλές συσκέψεις σε σπίτια όπου μίλησαν δημοτικοί σύμβουλοι.

Στο μεταξύ, τεράστια ποσά ξοδεύονται από τις άλλες παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο της Καλαμαριάς, προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο των δημοτών. Υπάρχει, όμως, και κινητοποίηση όλου του μηχανισμού του δήμου για την προβολή του υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιου δημάρχου Χρ. Οικονομίδη, ο οποίος διακηρύσσει ότι θα συνεχίσει το "έργο" του Λαζαρίδη στην Καλαμαριά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ