Σάββατο 3 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕΑΠΟΛΗ
Ο κόσμος θέλει τη "Δημοκρατική Συνεργασία"

Θερμή υποδοχή στα κλιμάκια της "Δημοκρατικής Συνεργασίας Νεάπολης", που καθημερινά οργώνουν τις γειτονιές, τους δρόμους και τα στέκια της νεολαίας, επιφυλάσσουν οι κάτοικοι του Δήμου, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης σ' αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μηχανισμό ιδιωτικοποιήσεων, και τους δημάρχους σε διαχειριστές των Δήμων - επιχειρήσεων.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι και οι φίλοι της "Δημοκρατικής Συνεργασίας", με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φίλιππο Ζεμπιλά,καλούν τους δημότες της Νεάπολης να βάλουν φρένο στις φανερές επιδιώξεις της κυβέρνησης, που, με όλα τα μέσα, στη διάθεσή της προσπαθεί να ξεγελάσει τους πολίτες, ώστε να δώσουν την ψήφο τους στους κομματικούς της υποψήφιους για να στηρίξουν και να προωθήσουν την αντιλαϊκή, αντιδημοκρατική της πολιτική. Κοινή είναι η μάχη των φίλων, αλλά και του ίδιου του συνδυασμού της "Δημοκρατικής Συνεργασίας", οι οποίοι χέρι με χέρι μοιράζουν τη διακήρυξη της Παράταξης και προτρέπουν τους ψηφοφόρους να πάρουν θέση για να προστατέψουν τη χώρα από τις επιλογές της κυβέρνησης, που οδηγούν τη χώρα μας σε συνεχή αποβιομηχάνιση, αύξηση της ανεργίας, καταπάτηση των κεκτημένων δικαιωμάτων στους τομείς των εργασιακών σχέσεων, των συντάξεων, της ασφάλειας. Τους προτρέπουν να εκλέξουν δημάρχους που να διεκδικούν, να αγωνίζονται για τα λαϊκά συμφέροντα, που δε θα διστάσουν να συγκρουστούν με την αντιλαϊκή πολιτική, που θα προσπαθήσουν με την κοινωνική τους πολιτική να ανακουφίσουν τους δημότες τους.

Ο συνδυασμός της "Δημοκρατικής Συνεργασίας" καλεί τους δημότες να θέσουν τέρμα στη συνεχή κοροϊδία κυβέρνησης και κατευθυνόμενων δημάρχων, που άλλα προεκλογικά υπόσχονται και άλλα πράττουν. Τους καλεί να εκλέξουν δημάρχους που θεωρούν υποχρέωσή τους να βοηθήσουν στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων, που θα βάζουν πάνω απ' όλα το καλό και τα συμφέροντα των κατοίκων της πόλης και δε θα διστάζουν να αντισταθούν στην κυβερνητική και κρατική αυθαιρεσία. Τους καλεί να δώσουν την ψήφο τους σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν πραγματοποιήσει τοπικό έργο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ