Σάββατο 3 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καταδικάστε τους!

"Ο λαός της εργατούπολης της Ελευσίνας πρέπει να καταδικάσει με την ψήφο του την πολιτική που τον υποτάσσει στην ανεργία και την υποαπασχόληση".Κάλεσμα προς το λαό της πόλης έκανε η υποψήφια δήμαρχος Κατερίνα Σίδερη - Μαϊλη στη συγκέντρωση της "Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης Ελευσίνας" (ΠΑΚΕ), την Πέμπτη το βράδυ, στην Ανω Ελευσίνα.

Ανάμεσα σε εκατοντάδες κατοίκους η υποψήφια δήμαρχος Ελευσίνας παρουσίασε μέσα από την ομιλία της την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και έδωσε μια εικόνα των προβλημάτων που δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική στην Ελευσίνα: "Η κυβερνητική πολιτική για τη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης σημαίνει λιτότητα, μηδενικές αυξήσεις στους μισθούς, ανεργία, γκρέμισμα των εργασιακών σχέσεων, συντάξεις πείνας. Η πολιτική αυτή σημαίνει περικοπές των κοινωνικών δαπανών σε τομείς που είναι καθοριστικοί για την ύπαρξη και την ποιότητα της ζωής μας, όπως οι υγεία, παιδεία, πρόνοια, ασφάλιση, πολιτισμός", επισήμανε η Κ. Μαϊλη.

Στη συνέχεια η υποψήφια δήμαρχος Ελευσίνας υπογράμμισε πως ο ρόλος που επιφυλάσσουν η άρχουσα τάξη και οι πολιτικοί της εκφραστές σήμερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ξεκάθαρος, προσπαθούν ο θεσμός να χάσει τα δημοκρατικά και διεκδικητικά του χαρακτηριστικά. Θέλουν την ΤΑ μηχανισμό εφαρμογής της πολιτικής που τους εξυπηρετεί.

"Σε αντίθεση με τους άλλους συνδυασμούς, η ΠΑΚΕ δίνει προτεραιότητα στην ολοκληρωμένη 24ωρη βάση του Θριάσιου Νοσοκομείου, στα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής που είναι ανύπαρκτα, στα κυκλοφοριακά και συγκοινωνιακά προβλήματα που βασανίζουν τους κατοίκους. Σε αυτούς τους κατοίκους στηριζόμαστε, ώστε μέσα από την κάλπη να βγει ένα μήνυμα αντίστασης και αντίδρασης στην πολιτική που τους οδηγεί στην εξαθλίωση", κατέληξε η Κ. Μαϊλη.

Στη συγκέντρωση της ΠΑΚΕ παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Αντώνης Χοροζάνης,ο οποίος επισήμανε πως τα προβλήματα της περιοχής καθημερινά μεγαλώνουν. "Παρ' όλα αυτά οι εκλογές είναι ένα έναυσμα για να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης, που έχει κάνει το 49% των νέων της περιοχής μας άνεργους. Για το λόγο αυτό οι εκλογές έχουν καθαρά πολιτικό χαρακτήρα και η απάντηση των κατοίκων της περιοχής πρέπει να είναι δυναμική, ώστε να πάρει η κυβέρνηση ένα μήνυμα ότι η πολιτική της δε θα περάσει".

Στη συγκέντρωση της Κίνησης μίλησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Βαρθαλίτη, Σ. Βρυσάκη και ο Δήμος Κουμπούρης,ο οποίος εκτός των άλλων σχολίασε τη στάση των άλλων παρατάξεων στην περιοχή και ιδιαίτερα του υποψήφιου δημάρχου του ΣΥΝ που καλεί τους ψηφοφόρους της Αριστεράς να στηρίξουν τις πολιτικές της κυβέρνησης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγωνιστικές πρωτοβουλίες με αιχμή τη ρύπανση και τη δυσοσμία των ΕΛΠΕ(2020-02-25 00:00:00.0)
«Ενόχλησαν» το δήμαρχο οι θέσεις της παράταξης(2009-12-12 00:00:00.0)
Με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον(2006-07-20 00:00:00.0)
Τραγική η κατάσταση στους χώρους Υγείας(2006-05-06 00:00:00.0)
Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την εγκληματικότητα(2001-01-05 00:00:00.0)
Αντιμέτωποι με τις πρώτες ψιχάλες(1996-10-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ