Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παραβρέθηκαν

Στο 24ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" παραρέθηκαν:

Ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης,σύσσωμο το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,ο Απόστολος Κακλαμάνης πρόεδρος της Βουλής, ο Δημήτρης Κρεμαστινός τέως υπουργός Υγείας, ο Θεμ. Ξανθόπουλος πρύτανης του ΕΜΠ, ηΚαλλιόπη Μπουντούρογλου πρόεδρος της ΟΓΕ, η Ντέπυ Τσακίρογλου γραμματέας της ΟΓΕ, ο Δ. Γκλαβάς,πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, ο Νίκος Καραντηνός ταμίας της ΕΣΗΕΑ, ο Σταύρος Κωνσταντάς πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Ξύλου, η Μπέττυ Βαλάση,ο Τίτος Βανδής,η Φαλίτσα Ρίτσου,η Ελένη Γερασιμίδου,ο Αντώνης Ξένος,οι γιατροί Μαρίνος Βεσλεμές,Δημήτρης Γιαννακάς και Μαρτσέλα Γιαννακά.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Σπύρος Χαλβατζής,υποψήφιος πρόεδρος της ΝΑΣ για τη Διευρυμένη Νομαρχία Αθήνας - Πειραιά, οι υποψήφιοι νομάρχες της ΝΑΣ Θεοχάρης Παπαμάργαρης για την Αθήνα και Ελπίδα Παντελάκη για τον Πειραιά, ο Θεόδωρος Κατριβάνος υποψήφιος της Διευρυμένης Νομαρχίας Αθήνας - Πειραιά, η Ελένη Μπεσμπέα υποψήφια νομάρχης Αθηνών, ο Παρασκευάς Βαγιάνης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ταύρου, αντιπροσωπεία του ΑΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ Κώστα Νάση,ο Μπάμπης Παπαγιαλιάς, μέλος της ΕΕ της ΕΔΑ, αντιπροσωπεία της νεολαίας της "Ανοιξης".

Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Λεων. Αυδής,ο επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής Παναγιώτης Μακρής,ο τέως δήμαρχος Ν. Ιωνίας Γιάννης Δομνάκης,οι δήμαρχοι Ελληνικού Κώστας Κορτζίδης,Πετρούπολης Γιώργος Γιώγος,Ταύρου Παναγιώτης Βακαλόπουλος,Βύρωνα Νίκος Ρογκάκος.Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χολαργού Χρήστος Δασκαλόπουλος,Νίκαιας Βέρα Νικολαϊδου,Αργυρούπολης Πασχάλης Κυριακίδης,Καματερού Κώστας Κουντουρέλης,Μελισσίων Χριστόφορος Φρεμεντίτης,Καισαριανής Γιώργος Κατημερτζής,Ηλιούπολης Κυριάκος Κανελλόπουλος,Ν. Ηρακλείου Περικλής Γκιουλέας και Καλλιθέας Αριστείδης Αβραμίδης,κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ