Παρασκευή 10 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Αίγινα: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις δημοτικές εκλογές σήμερα στις 9 μ.μ. στην ταράτσα του κτιρίου Μουσουλέα. Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί και η Ελπίδα Παντελάκη,υποψήφια νομάρχης Πειραιά της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας".

Ανω Λιόσια: Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Δυτικής Αττικής" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα την ύπαρξη της χωματερής στη Δυτική Αττική, τη Δευτέρα 13 Ιούλη, στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Καφενείο του Δήμου Ανω Λιοσίων.

Χαϊδάρι: Το εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει η "Δημοτική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου",τη Δευτέρα 13 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Στρατάρχη Καραϊσκάκη και Δαβάκη.

Κλειστό Αρτας: Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Αρτας" πραγματοποιεί συγκέντρωση, τη Δευτέρα 13 Ιούνη, στις 9 μ.μ. στο καφενείο του Θ. Γεωργάρα, στο χωριό Κλειστό για τις "Εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις της ΝΑΣ - Αρτας". Θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Βασίλης Ζιώβας.

Ζωγράφου: Λαϊκή συγκέντρωση με θέμα τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των δημοτών, διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου" την Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ανοιξης (3η στάση Ζωγράφου). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου.

Νέα Φιλαδέλφεια: Η "Δημοκρατική Συνεργασία" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Εργασιακές σχέσεις και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης", την Τετάρτη 15 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ. στο Β Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μοσχονησίων και 40 Εκκλησιών). Στη συζήτηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής και εκπρόσωπος της ΝΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ