Σάββατο 6 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ - ΞΑΝΘΗΣ
Υποψήφιος νομάρχης ο Παν. Ροδάς

Η συνέλευση των μελών της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ) που έγινε προχτές Τετάρτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, υπό την προεδρία του Τάκη Σιταρίδη,ανέδειξε υποψήφιο πρόεδρο της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης τον γνωστό αγωνιστή από τη Θάσο, Παναγιώτη Ροδά.

Η συνέλευση επίσης ανέδειξε υποψήφιο νομάρχη τον 40χρονο αγροτιστή και γραμματέα της ΝΕ Δράμας του ΚΚΕ, Γιάννη Στεφανίδη.Πριν την ανακήρυξη των δύο υποψηφίων μίλησε ο Φάνης Γκερλεκτσής,που ήταν υποψήφιος της παράταξης στις προηγούμενες εκλογές και έγινε συζήτηση με έντονο προβληματισμό για την καλύτερη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα και την προβολή των θέσεων της ΝΑΣ.

Η συνέλευση έκλεισε με σύντομη ομιλία του Γιάννη Στεφανίδη, που ευχαρίστησε τους συναγωνιστές του για την τιμή που του έκαναν και τους κάλεσε σε συστράτευση για την επίτευξη των στόχων και σκοπών της παράταξης. Σημειώνεται ότι στο νομό Καβάλας υποψήφιος νομάρχης έχει ήδη αναδειχτεί ο μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος Βασίλης Λιόγκας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ