Σάββατο 6 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κι άλλα "σταγονίδια" στην Αστυνομία

Νέο κρούσμα φιλοχουντικών "εξάρσεων" από αστυνομικούς εκδηλώθηκε στο Κιλκίς! Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε χτες ότι εξετάζεται η καταγγελία ενός ιδιοκτήτη ψησταριάς σχετικά με τέσσερις αστυνομικούς, οι οποίοι διασκέδαζαν στο μαγαζί του, πυροβολώντας στον αέρα και τραγουδώντας το φιλοχουντικό άσμα "Μωρέ Γιώργο Παπαδόπουλε κράτα τα κλειδιά".

Πρόκειται για τους αστυφύλακες Πολυκάστρου Ολγα Μάλτση,Γεώργιο Χαλκίδη,Ελένη Σαββίδου και Κωνσταντίνο Λάμπρου και τρεις ιδιώτες, οι οποίοι διασκέδαζαν τη νύχτα της Δευτέρας στην ψησταριά του Ε. Βούζα.Ο καταστηματάρχης κατέθεσε ότι παρά το προχωρημένο της ώρας ζήτησαν από παρακαθήμενους μουσικούς να φέρουν από το σπίτι τους μουσικά όργανα, για να συνεχίσουν το γλέντι, πράγμα που έγινε γύρω στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα. Κάποια στιγμή άκουσε να τραγουδάνε το χουντοάσμα, ενώ την ώρα που ήταν στην κουζίνα, άκουσε δυο κρότους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας Α. Βασιλόπουλος ζήτησε λεπτομερή αναφορά από τον γενικό επιθεωρητή Κ. Ζιανίκα, προκειμένου να αποφασίσει αν θα τους θέσει σε διαθεσιμότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ