Σάββατο 6 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μηνύματα συμπαράστασης

Μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα που διεξάγει ο συνδυασμός "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ" και ο υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Σαχίνης έστειλαν η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου,ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης,ο πρόεδρος του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου Γ. Κατσαρός,ο ομοσπονδιακός προπονητής Κ. Χειμωνίδης και ο καθηγητής του ΑΠΘ Γ. Χουρμουζιάδης.

Το προεδρείο της συνέντευξης αποτελούσαν οι Φ. Καλοτεράκης,Ερ. Μουρατίδης,Γιάν. Ζαχάρωφ,Ν. Ζώκας και Αγ. Σαχίνης,ενώ την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Βαγ. Σπυριδωνίδης.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν: Μ. Σπυριδάκης,υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης,Φ. Ζογλοπίτης ζωγράφος, Φ. Γεωργουδάκης,μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, Θ. Κυριακίδης,γγ του ΕΚΘ, Γ. Ραφαηλίδης,πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ, Ν. Μήτας από την Κίνηση Πολιτών, Γ. Χατζηγεωργίου,μέλος της ΕΣΕΕ κ.ά.

Παραβρέθηκαν επίσης οι Χρ. Κόφφας, γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ, Θ. Κωνσταντινίδης,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, Γ. Κατσαρός,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Κ. Αβραμόπουλος,μέλος του Γραφείου της ΝΕ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Μετά τη συνέντευξη δήλωσαν στο "Ρ":

Μλάντεν Φορτούλα,παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ: "Είμαι βέβαιος ότι εφόσον η Κίνηση αυτή προχωρήσει προς τα μπρος οι πολίτες θα έχουν ένα μεγάλο όφελος".

Τάσος Νικολόπουλος,πρόεδρος του σωματείου των επιπλοποιών: "Η Θεσσαλονίκη είναι πόλη των αγώνων και του πολιτισμού και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που βαδίζουν στις δημοκρατικές παραδόσεις. Υποστηρίζω αυτή την παράταξη και είμαι αισιόδοξος για την πορεία της, πιστεύοντας ότι πρόκειται για μια Κίνηση που αγγίζει την έννοια των πολιτών, μία Κίνηση που μπορεί να ελέγχεται από τον πολίτη".

Φαίδων Καλοτεράκης,διευθυντής της θεραπευτικής κοινότητας ΙΘΑΚΗΣ:

"Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι στην παράταξη αυτή υπάρχει ένα ανοιχτό πνεύμα, ότι υπάρχει διάθεση για συνεργασία για αυτή την πόλη. Η πρόσκληση για την ενεργό συμμετοχή μου στην παράταξη με τιμά ιδιαίτερα".

Επίσης, ο ποιητής Ντ. Χριστιανόπουλος δήλωσε ότι παρ' όλες τις ιδεολογικές διαφορές που τον χωρίζουν, ο "αγώνας του Αγ. Σαχίνη θα πρέπει να υποστηριχτεί".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ