Τετάρτη 13 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια και τις γειτονιές της Αθήνας, ενόψει της επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας διοργανώνει εκδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα"Το Πολυτεχνείο μάς καλεί στην Αντεπίθεση, στη Σύγκρουση με τη "νέα τάξη" των ιμπεριαλιστών". Ετσι, αύριο, στις 6.00 μ.μ.,στο Πολυτεχνείο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Ελλάδα - Τουρκία: Ο επόμενος στόχος".

Παράλληλα, εκδηλώσεις πραγματοποιούν και οι τοπικές οργανώσεις της ΚΝΕ:

Σήμερα στον Υμηττό στις 8 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ.

Αύριο στις 7.00 μ.μ. στην ΚΟΑ και στην "Τυποεκδοτική", στις 3.00 μ.μ. στα γραφεία της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή στις 15 του Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Αχτιδικής Επιτροπής Βορειοδυτικών Προαστίων του ΚΚΕ στον πεζόδρομο στη Ν. Ιωνία, στις 7.00 μ.μ. στου Γκύζη,στις 7.00 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων, στον Κολωνό στις 7.00 μ.μ. στο Σύλλογο Πλάτωνα, στοΜαρούσι στις 8.00 μ.μ., στα γραφεία Επιτροπής Ειρήνης, στην Ηλιούπολη στις 8.00 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ και στα Τουρκοβούνια,στις 7.00 μ.μ.

Στις 16 του Νοέμβρη στο Χολαργό,στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο και στο Γαλάτσι,στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ, στα Εξάρχεια στις 7.00 μ.μ. στην Κωλέττη, στο Χαλάνδρι στις 6.30 μ.μ. στο παλιό Δημαρχείο, στηνΑγ. Παρασκευή στα γραφεία της ΚΟΒ, στο κέντρο Περιστερίου στις 6.00 μ.μ. στα γραφεία της Αχτίδας και στην Αμφισσα στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα Δημαρχίας.

Επίσης, την ίδια μέρα εκδηλώσεις θα γίνουν στην Καισαριανή,στις 6.00 μ.μ. στο Δημαρχείο, στο Καλαμάκι στις 6.00 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, στηνΑργυρούπολη,στις 6.00 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ, στο Μπραχάμι,στις 3.00 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ, στους Αγ. Ανάργυρους στις 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων.

Παράλληλα, στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά ξεκίνησε η βδομάδα των εκδηλώσεων με έκθεση βιβλίου κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ