Σάββατο 27 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΜΑΔΑ αξιωματικών της CIA προετοιμάζει υπονομευτικές δραστηριότητες στη Λευκορωσία, με σκοπό την ανατροπή του Προέδρου Αλεξάντρ Λουκασένκο. Ρώσος κομμουνιστής βουλευτής αποκαλύπτει αυτά τα σχέδια (σελίδα 10).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ σημείωμα της οικολογικής στήλης και ραντεβού το Σεπτέμβρη. Πιστοί στις συνήθειές μας, εδώ και έξι χρόνια, μια πρόταση για βιβλία. Δεν υπάρχει καλύτερος σύντροφος στις παραλίες ή κάτω από τη σκιά των δέντρων - αν μέχρι τότε έχει απομείνει κανένα άκαυτο - τα ζεστά μεσημέρια(σελίδα 18).

ΕΡΩΤΗΣΗ, σχετικά με το "πολιτιστικό" ή "συνεδριακό κέντρο" ή την "όπερα", που κατασκευάζει το Μέγαρο Μουσικής του Χρ. Λαμπράκη, στο Πάρκο Ελευθερίας, κατέθεσε στην Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Εφραιμίδης (σελίδα 19).

Ο ΤΙΤΛΟΣ μιας ενδιαφέρουσας έρευνας, που έγινε από την Περιβαλλοντική Ομάδα του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Αργους, είναι "Νέοι και αλκοόλ". Οπως σημειώνουν οι ίδιοι οι μαθητές στην εισαγωγή της εργασίας τους, "τα υπάρχοντα στοιχεία δείχνουν ότι η χρήση οινοπνεύματος από νέους διαρκώς επεκτείνεται, αλλά και εντείνεται" (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ