Τρίτη 14 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Ο λαός να βάλει τέρμα και στη συγκάλυψη και στην αντιλαϊκή πολιτική

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού:

«Τίποτα δεν πρόσθεσαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, ώστε να υπάρξει έστω και μια ρωγμή στο σκοτάδι των υποκλοπών και παρακολουθήσεων. Αρα οι ευθύνες της κυβέρνησης παραμένουν μεγάλες.

Επιβεβαιώνεται το ΚΚΕ, που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι η αλήθεια δεν πρόκειται να γίνει γνωστή.

Επόμενο, αφού την ενοχή κρατών, εταιριών, κυβερνήσεων, υπηρεσιών και άλλων μηχανισμών του ιμπεριαλισμού, φροντίζουν να την κρατούν καλά κρυμμένη. Σε αυτό το κουβάρι είναι μπλεγμένη, συμμετέχει, και η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως συμμετείχαν και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Το πρόβλημα των υποκλοπών δεν αφορά ορισμένα πρόσωπα, που κι αν ακόμα εντοπιστούν και τιμωρηθούν, η κατάσταση θα παραμείνει ίδια. Πολύ περισσότερο που οι διάφοροι παράγοντες, κυβερνητικοί και μη, προσπαθούν να εθίσουν την κοινή γνώμη με το διαχωρισμό της παρακολούθησης σε νόμιμη και παράνομη. Ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε οι όποιες αρχές πρόκειται να φέρουν φως στην υπόθεση, όπως υποστήριξε ο Κ. Καραμανλής, αφού ισχύουν οι αντιδραστικές συμφωνίες και νόμοι των ΗΠΑ και της ΕΕ, καθώς και όλο το δήθεν "αντιτρομοκρατικό" νομικό πλαίσιο.

Η εποχή της συγκάλυψης δεν πέρασε, όπως υποστήριξε ο πρωθυπουργός. Δυστυχώς για το λαό διαρκεί ακόμα, αφού δεν έχει βάλει ο ίδιος τέρμα στην αντιλαϊκή πολιτική. Μένει να το κάνει, εντείνοντας την πάλη του για την κατάργηση όλων των συμφωνιών, στο πλαίσιο της δράσης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής συνολικά».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ