Τρίτη 31 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σήμερα, Τρίτη 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του δημαρχείου στα Κύμινα, με ομιλητή τον Γιάννη Ζιώγα, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Αύριο, Τετάρτη 1η Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου στα Κουφάλια, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η απάντηση του ΚΚΕ στα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα η ΚΟΒ Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης. Θα μιλήσει ο Ν. Γκατζής, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ.

ΛΑΡΙΣΑ: Η κατάσταση στο Δήμο Λάρισας, γενικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει την Πέμπτη 2 Ιούνη, η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στην αυλή του «Φρουρίου».

ΤΡΙΚΑΛΑ: Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το ωράριο και τις εργασιακές σχέσεις» διοργανώνει σήμερα, Τρίτη 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στο «Αχίλλειο», η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ. Ομιλητής θα είναι ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ