Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Τ. ΡΙΣ
Ταύτιση απόψεων...

Το θαυμασμό του προς τον Γ. Παπανδρέου, θα εκδήλωσε προφανώς χτες κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τσαρλς Ρις.

Την προηγούμενη Κυριακή ο Τ. Ρις με συνέντευξή του στην «Καθημερινή» έπλεξε τόσο το εγκώμιο του Γ. Παπανδρέου όσο και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, «για τη συμβολή τους στην ιστορική συμφωνία νομικής συνεργασίας, αλλά και τη συμφωνία δικαστικής αρωγής και έκδοσης μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ, τα οποία βοήθησαν τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας»...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Τ. Ρις συζήτησαν χτες για τις εξελίξεις στο Μεσανοτολικό, στα Βαλκάνια, στο Κυπριακό και το Ιράκ και είναι σίγουρο ότι θα υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Εξάλλου, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, βοήθησαν τα μέγιστα τις ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της... τρομοκρατίας, στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ, αλλά και στην... προώθηση του διχοτομικού «σχεδίου Ανάν», ακόμα και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Γ. Παπανδρέου από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάληψης των νέων του καθηκόντων στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, φρόντισε να δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσο στους «ανθυπάτους», όσο και στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ