Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9.10.2004
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Εντείνονται οι προετοιμασίες

Με ορμή, πείσμα και αποφασιστικότητα προετοιμάζονται οι κομμουνιστές της Θεσσαλίας για το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ, στις 9 Οκτώβρη, στην Αθήνα. Στις εξορμήσεις που πραγματοποιούν κλιμάκια του ΚΚΕ, σε χώρους δουλιάς, συνοικίες πόλεων και χωριά και στους τέσσερις νομούς, απευθύνουν κάλεσμα μαζικής και δυναμικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο.

Στα Τρίκαλα χτες ο Τ. Τσιόγκας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, περιόδευσε σε εργασιακούς χώρους του νομού και το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση στο χωριό Ζηλευτή. Συγκεκριμένα, το πρωί βρέθηκε στα εργοστάσια «ΒΙΟΣΕΡ» και «Τζέγκας», όπου μίλησε στους εργαζόμενους για τη σημασία του συλλαλητηρίου και στο τι αποσκοπεί, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Για τη δουλιά των κομμουνιστών ενόψει του συλλαλητηρίου μιλά στο «Ρ» ο Δ. Αρμάγος, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, επισημαίνοντας: «Καθημερινά δίνουμε το "παρών" μας σε χώρους δουλιάς, σε χωριά και σε συνοικίες της πόλης όπου συζητάμε με εργαζόμενους, αγρότες, ΕΒΕ, νεολαίους και συνταξιούχους για τα προβλήματά τους και τις προτάσεις και θέσεις του ΚΚΕ. Το κλίμα μπορούμε να πούμε είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο στην επαφή που έχουμε μαζί τους. Η αισιοδοξία πηγάζει από το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν να μας ακούσουν και να συζητήσουν μαζί μας, από την αποδοχή που συναντούν οι θέσεις μας, αλλά και από το γεγονός ότι πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Αυτό είναι και το κάλεσμα που απευθύνουμε, επισημαίνοντας ότι αυτό το συλλαλητήριο αποτελεί λαϊκή κινητοποίηση και πρέπει να είναι εκεί όλοι όσοι πλήττονται από την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ