Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Να ξηλωθούν τώρα οι κάμερες χαφιέδες

Συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους του Ηρακλείου, ενάντια στις κάμερες και τους μηχανισμούς παρακολούθησης του λαού, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Ηράκλειο, μετά από κάλεσμα της Τοπικής Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ.

Η συγκέντρωση έγινε στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία των Λιονταριών, όπου Ηρακλειώτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Λίγη ώρα αργότερα οι διαδηλωτές με συνθήματα, σημαίες και πανό, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ζητώντας να ξηλωθούν εδώ και τώρα οι κάμερες παρακολούθησης, στέλνοντας το δικό τους αγωνιστικό μήνυμα, τόσο στην κυβέρνηση της ΝΔ, για τα αντιδημοκρατικά μέτρα, όσο και στο ΠΑΣΟΚ που τα σχεδίασε όταν ήταν κυβέρνηση.

Επίσης μοιράστηκε στους εργαζόμενους η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, που απαιτεί να διαλυθούν οι μηχανισμοί παρακολούθησης και τα μέτρα ενάντια στο λαό, που άφησε πίσω η Ολυμπιάδα, να ξηλωθούν οι κάμερες και να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί νόμοι, να σταματήσει το φακέλωμα και η παρακολούθηση, καθώς και να υπερασπιστούν και διευρυνθούν οι συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ