Τετάρτη 14 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Να μη λείψει κανείς

Ως και την τελευταία στιγμή πριν τα συλλαλητήρια συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης του λαού για την αντιασφαλιστική λαίλαπα. Στελέχη των Επιτροπών Αγώνα με περιοδείες σε χώρους δουλιάς, συνοικίες, χωριά καλούν στα συλλαλητήρια που θα γίνουν σήμερα σε όλους τους νομούς της Στερεάς και της Εύβοιας. Συγκεκριμένα τα συλλαλητήρια που γίνονται σήμερα είναι στις εξής περιοχές: Στη Λαμία, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την κοινωνική ασφάλιση καλεί σε μαζικό και ενωτικό αγώνα όλο το λαό στην πλατεία Πάρκου, στις 7 μ.μ.

Στην Αμφισσα, οι εκπρόσωποι 21 φορέων των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καλούν στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην πλατεία Λαού, στις 6.30 μ.μ. Στη Θήβα, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών διοργανώνει συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 6.30 μ.μ. Στη Λιβαδειά, οι εργαζόμενοι δίνουν μια πρώτη απάντηση για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 7 μ.μ.

Στη Χαλκίδα, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Συνδικάτων και Συνδικαλιστών καλεί στη συγκέντρωση που θα γίνει έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης, στις 7 μ.μ. Στο Αλιβέρι, το συλλαλητήριο το διοργανώνουν το Σωματείο Οικοδόμων και η ΒΙΟΜΕΚ έξω από το τοπικό Εργατικό Κέντρο, στις 9.30 π.μ. Στην Ιστιαία, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας φορέων και εργαζομένων για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης καλεί σε πανεπαρχιακή συγκέντρωση στην πλατεία της Ιστιαίας, στις 6 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ