Τρίτη 9 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νεολαιίστικο βήμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ

«Με ισχυρό ΚΚΕ κάνουμε την αμφισβήτησή μας δύναμη αγώνα και ανατροπής», είναι το σύνθημα του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που φιλοδοξεί να γίνει σύνθημα συνολικά για τη νέα γενιά, να σηματοδοτήσει η πλατιά ετήσια συνάντηση της ΚΝΕ με τη νεολαία κι ένα μεγάλο βήμα συμπόρευσης των νέων με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Μ' αυτόν το στόχο, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία μπροστά και στις ερχόμενες εκλογές, συνεχίζεται η προετοιμασία της μεγάλης πολιτείας του Φεστιβάλ, στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια, που θα ανοίξει τις πύλες της στις 18, 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη, για να κορυφωθεί εκεί το μεγάλο νεανικό γεγονός του καλοκαιριού, με πλούσιο πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, το 29ο Φεστιβάλ ταξιδεύει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε μεγάλες πόλεις της χώρας και κορυφώνει την πορεία του με λαμπρές εκδηλώσεις. Ανάμεσα σ' αυτές ξεχωρίζουν:

Πάτρα

Το κεντρικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, στο Κάστρο της πόλης. Εκεί θα μιλήσει την Παρασκευή 12/9 ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και την Κυριακή 14/9 ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Βόλος

Ακόμα, την ερχόμενη Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη πραγματοποιείται το διήμερο Φεστιβάλ στο πάρκο «Ρήγα Φεραίου», της πλατείας δημαρχείου. Την πρώτη μέρα θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, την επόμενη (Σάββατο 13/9) ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ.

Λάρισα

Το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Σεπτέμβρη, θα γίνουν, επίσης, οι κεντρικές φεστιβαλικές εκδηλώσεις στο κηποθέατρο της Λάρισας. Την πρώτη μέρα θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ την Κυριακή θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ