Τρίτη 9 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ψηφοθηρίας συνέχεια...

Μπορεί στις πρόσφατες εκδηλώσεις προεκλογικής σκοπιμότητας, που διοργάνωσε η κυβέρνηση (υπουργείο Αιγαίου) στη Μακρόνησο, όσοι υπουργοί πήραν μέρος κι έκαναν δηλώσεις, να μην ανέφεραν ούτε μια φορά τη λέξη «κομμουνιστές». Μπορεί, επίσης, ο Κ. Σημίτης, να αρέσκεται στο αναμάσημα αντικομμουνιστικών επιχειρημάτων του περασμένου αιώνα και πρόσφατα να έκανε λόγο για τον «αυταρχισμό της φιλοσοβιετικής Αριστεράς», αλλά, τελικά, την περίοδο αυτή φαίνεται πως όλα υποτάσσονται στις ψηφοθηρικές ανάγκες.

«Η κεντροαριστερά έχει μια κοινή καταγωγή. Αυτή την είδαμε και στη Μακρόνησο. Το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ και οι κομμουνιστές ήταν εκεί», λέει ο υπουργός Αιγαίου, Ν. Σηφουνάκης, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», προτείνοντας, μάλιστα, «από τώρα να υπάρξει προγραμματική συμφωνία για την επόμενη συγκυβέρνηση» του ΠΑΣΟΚ με τα μικρότερα κόμματα..!

Οχι, μη νομίζετε, πως δε γνωρίζει το αγεφύρωτο χάσμα, που χωρίζει τις θέσεις και τις πολιτικές του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ. Το γνωρίζει και, μάλιστα, πολύ καλά. Είπαμε, όμως, σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ