Τρίτη 15 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Διαδηλώνουν ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ενωση!

Σε μαζική συμμετοχή στα δύο συλλαλητήρια που διοργανώνονται από τη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», αύριο Τετάρτη, 16 Απρίλη στις 11 π.μ. και στις 5 μ.μ. μπροστά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη καλούν με ανακοινώσεις τους η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία - ΕΚΑ και η ΔΕΣΚ - ΕΚΠ όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους της Αθήνας. Ταυτόχρονα, καλούν τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν τη στάση εργασίας, που έχει προκηρυχτεί εκείνη τη μέρα, ώστε να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και να καταγγείλουν τις συμβιβασμένες πλειοψηφίες ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή φιέστα της κυβέρνησης για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Να καταγγείλουν ακόμα τη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στην επιδρομή και πλέον κατοχή των ιμπεριαλιστών στο Ιράκ, αλλά και τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο μεταπολεμικό πλιάτσικο που γίνεται στη χώρα.

Σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια των ταξικών οργανώσεων καλούν, επίσης, η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Σημειώνουμε πως η προσυγκέντρωση για τους εργαζόμενους του Πειραιά έχει καθοριστεί για τις 4.30 το απόγευμα στην Ομόνοια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ