Παρασκευή 7 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Οι εργατοϋπάλληλοι ΕΧΟΥΝ 125 ΛΟΓΟΥΣ για να απεργήσουν!

Αυτή είναι η απάντηση στον Πολυζωγόπουλο, που βγήκε χτες - υποτιμώντας τη νοημοσύνη όλων - να ...θέσει, θρασύτατα, 1 και 25 ερωτήματα, σε όσους αποφάσισαν να μη σκύψουν το κεφάλι!

Προβάλλοντας ένα προς ένα τα αιτήματα που βγαίνουν μέσα από τις ίδιες τις ανάγκες της ζωής τους, οι εργατοϋπάλληλοι της χώρας προετοιμάζονται για τη νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 18 Ιούνη, για την οποία ορίστηκε χτες κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως.

Απαντούν έτσι και στη διαρκή πρόκληση κυβέρνησης και εργατοπατέρων, που, υποτιμώντας ευθέως την ίδια τη νοημοσύνη των εργαζομένων, προσπαθούν να αποδείξουν ότι η αύξηση των ορίων ηλικίας για σύνταξη, οι συντάξεις πείνας, η αρπαγή δεκάδων τρισεκατομμυρίων από τα ασφαλιστικά ταμεία, το χάρισμα των ασφαλιστικών εισφορών στο μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο, οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις, τα «παγωμένα» μεροκάματα, οι ιδιωτικοποιήσεις στην Υγεία συνιστούν φιλεργατική πολιτική!

Ετσι, εκτός από τους μεγιστάνες του Τύπου, που τα δίνουν όλα για να στηρίξουν την κυβερνητική (τη δική τους, δηλαδή) πολιτική, χτες μπήκε προκλητικά στο χορό και ο Χρ. Πολυζωγόπουλος, θέτοντας θρασύτατα «1 και 25 ερωτήματα» προς όσους δε σκύβουν το κεφάλι. Η απάντησή μας είναι απόλυτη: Οι εργάτες έχουν 125 λόγους για να απεργήσουν!


ΣΕΛ.  11   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ