Σάββατο 30 Μάρτη 2024 - Κυριακή 31 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις και συσκέψεις μπροστά στις ευρωεκλογές

Σάββατο 30 Μάρτη

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Σάμου στο Καρλόβασι, στο δημαρχείο Δυτικής Σάμου. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ελείου - Πρόννων της Τομεακής Επιτροπής Κεφαλονιάς - Ιθάκης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πόρου. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αλιβιζάτος, Γραμματέας της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Γαλατσίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Καμίνι» (Ρεθύμνου και Χρήστου Καψάλη 36). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γαλατσίου.

- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Κέντρου Ηλιούπολης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης (Μ. Αντύπα και Ελ. Βενιζέλου). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Εκπαιδευτικών Νοτιοδυτικών Συνοικιών και Θριασίου. Θα μιλήσει η Δήμητρα Κωστοπούλου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εκπαιδευτικών Αττικής.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Εκπαιδευτικών Νότιας Αθήνας στο cafe «Μαντανία» (Αγίου Δημτρίου 17, πλησίον Μετρό «Δάφνη»). Θα μιλήσει η Αιμιλία Τρουλινού, μέλος του ΤΓ Εκπαιδευτικών Αττικής.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Πεντέλης - Μελισσίων στα γραφεία της (Δημοκρατίας 65). Θα μιλήσει η Ηρώ Κωνσταντινέα, μέλος του ΤΓ Βόρειου Τομέα Αττικής.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Λασιθίου στον Αγιο Νικόλαο, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου. Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης.

Κυριακή 31 Μάρτη

- Στις 11 π.μ. η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων στο Θεατράκι Σκάλας. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Χανίων στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης». Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης στο cafe «Ηλιόλουστο» (πλατεία Βεάκη). Θα μιλήσει η Μαρία Τούμπουρου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ανατολικών Συνοικιών Αττικής.

- Στις 11.30 π.μ. η ΚΟ Κέντρου Βύρωνα στα γραφεία της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικών Συνοικιών Αττικής.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Σαλαμίνας στο δημαρχείο Σαλαμίνας (αίθουσα «Μπόγρη»). Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Β' Πειραιά.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Νέας Ιωνίας στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Αστέρας». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ν. Ιωνίας.

- Στις 6 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών Αττικής, με θέμα «Η αναθεώρηση της Ιστορίας από την ΕΕ. Η ανάγκη απάντησης με σύγχρονο καλλιτεχνικό έργο». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ και του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Γουδή στην ταβέρνα «Το κουτούκι του Αμοργιανού» (Γκανογιάννη 69, Ζωγράφου). Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

Δευτέρα 1η Απρίλη

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Γ' - Δ' Διαμερίσματος Πειραιά στο cafe «Στέκι» (Χίου 9, πλατεία Καμινίων). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Α' Πειραιά.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Δραπετσώνας στο 1ο ΚΑΠΗ Δραπετσώνας (Πόντου 60). Θα μιλήσει η Σωτηρία Αγγελινιάδη, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Πειραιά.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ταμπουρίων στα γραφεία του Παραρτήματος Κερατσινίου - Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Ρέπουλη 16). Θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

- Στις 8.30 μ.μ. η ΚΟ Ζωγράφου στην ταβέρνα «Τα έξι αδέρφια». Θα μιλήσει ο Κώστας Θυμιανός, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ανατολικών Συνοικιών Αττικής.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Δάφνης στα ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικών Συνοικιών.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Αγίας Παρασκευής στα γραφεία της (Λεωφ. Μεσογείων 497). Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

Τετάρτη 3 Απρίλη

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του Κόμματος.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Μετάλλου Πειραιά στο παλιό δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Γ. Καραϊσκάκη). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ