Σάββατο 30 Μάρτη 2024 - Κυριακή 31 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλατύ πολιτικό άνοιγμα ενόψει της επίσκεψης του Δ. Κουτσούμπα

Διακινείται μαζικά το 8σέλιδο φυλλάδιο - κάλεσμα συμπόρευσης

Με περιοδείες σε συνοικίες πόλεων, χωριά, χώρους δουλειάς, πανεπιστήμια, συσκέψεις και άλλες δράσεις, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Θεσσαλία βρίσκονται «στο πόδι». Συζητούν με τον λαό της περιοχής για τον νέο γύρο της επίθεσης που εξελίσσεται σε βάρος του, με εργαλείο το σχέδιο «ανασυγκρότησης» και το master plan της ολλανδικής εταιρείας.

Στην κατεύθυνση αυτή αξιοποιείται η 8σέλιδη ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας, στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «η "ανασυγκρότηση" της Θεσσαλίας, προς όφελος του λαού της, δεν μπορεί να γίνει με τα ίδια υλικά που οδήγησαν στην καταστροφή της, δηλαδή με την επίκληση της "κλιματικής αλλαγής" ως αιτίας των καταστροφών και την πολιτική που λογαριάζει τις ανάγκες μας ως κόστος».

Καλεί τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές και τη νεολαία της περιοχής, τα σωματεία και τους άλλους φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε Λάρισα και Καρδίτσα, επισημαίνοντας ότι «η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, στους δρόμους της διεκδίκησης, η ενίσχυσή του στις κάλπες των ευρωεκλογών μπορεί να συμβάλουν ώστε να δοθεί με καλύτερους όρους αυτός ο αγώνας, για να δοθεί οριστική απάντηση στο δίλημμα: Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας».

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ο Δ. Κουτσούμπας θα επισκεφτεί τη Θεσσαλία στις 3 και 4 Απρίλη. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 3 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, σε εκδήλωση με θέμα «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους», με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων των νομών Λάρισας και Μαγνησίας.

Την Πέμπτη 4 Απρίλη

-- Στις 10 π.μ. θα επισκεφτεί τα παρακάρλια χωριά (Καλαμάκι, Αμυγδαλή, Καστρί), όπου θα συνομιλήσει με εκπροσώπους των αγροτών.

-- Στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους των σεισμόπληκτων περιοχών στο Δαμάσι Τυρνάβου.

-- Στη 1.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή Τυρνάβου, στο δημαρχείο.

-- Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «Κιέριον» της Καρδίτσας, σε εκδήλωση με το ίδιο θέμα όπως στη Λάρισα και με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ