Σάββατο 30 Μάρτη 2024 - Κυριακή 31 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την Υγεία

Πρωτοβουλίες για να αναδείξουν την επικίνδυνη κατάσταση στο δημόσιο σύστημα Υγείας και τις πραγματικές αιτίες της, καθώς επίσης να προβάλουν τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ, παίρνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε Στερεά και Εύβοια με θεματικές εκδηλώσεις:

-- Στην Κάρυστο, το Σάββατο 30 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο Γιοκάλειο Ιδρυμα θα μιλήσουν η Ελένη Μπόγια, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ, και ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στη Χαλκίδα, την Κυριακή 31 Μάρτη στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας πραγματοποιεί εκδήλωση, όπου θα μιλήσουν η Δήμητρα Σταματέλου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, και η Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

Στη Θεσσαλονίκη

-- Εκδήλωση - συζήτηση για την κατάσταση των δημόσιων δομών Υγείας στη Δυτική Θεσσαλονίκη και για την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας του λαού για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία, πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ την Κυριακή 31 Μάρτη στις 11 π.μ. στη Σταυρούπολη, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τασιούδης, υγειονομικός στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις υγειονομικών και εκπροσώπων φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ