Τρίτη 16 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Με αποφασιστικότητα για τη μεγάλη σημερινή συγκέντρωση

Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Με το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στα χέρια και εντατικούς ρυθμούς, οι Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προετοιμάζουν τη μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στον νομό, σήμερα Τρίτη στις 8 μ.μ., στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου της Πάτρας, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις στα εκλογικά περίπτερα του Κόμματος στην πλατεία Γεωργίου, στα Προσφυγικά και τα Ψηλά Αλώνια, ενώ συνεχίζεται το πολύ πολύπλευρο πολιτικό άνοιγμα, με περιοδείες, συσκέψεις, μικρότερες συγκεντρώσεις και μαζική προπαγάνδα.

Δόθηκε παράλληλα δυναμική απάντηση στον εμπρησμό του εκλογικού περιπτέρου του Κόμματος στα Ψηλά Αλώνια, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, με πολιτική εξόρμηση και μαχητική συγκέντρωση στον χώρο. «Το ποτάμι της λαϊκής οργής, της λαϊκής αγανάκτησης και της ριζοσπαστικοποίησης δεν γυρίζει πίσω, το βήμα θα γίνει άλμα, της νύχτας τα σκοτάδια θα γεμίσουμε με φως. Κάνουμε τη νύχτα μέρα και φτάνουμε με το ψηφοδέλτιο του Κόμματος παντού», τόνισε σε δήλωσή του ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, από τα Ψηλά Αλώνια, καλώντας ταυτόχρονα σε μαζική συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, αλλά και να φτάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος σε κάθε εργατικό, λαϊκό σπίτι.

Δρομολόγηση λεωφορείων - προσυγκεντρώσεις

Για τη συμμετοχή από την ύπαιθρο της Αχαΐας στη σημερινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση δρομολογούνται λεωφορεία. Συγκεκριμένα:

  • Αίγιο: 6 μ.μ. από την εφορία.
  • Δυτική Αχαΐα: 5.45 μ.μ. από το εκλογικό κέντρο του Κόμματος στην Κάτω Αχαγιά.

Παράλληλα ορίστηκαν προσυγκεντρώσεις των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ για τις 6.30 μ.μ. ως εξής:

Ψηλά Αλώνια: Οργάνωση Πανεπιστημίου του ΚΚΕ, όλες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ.

Πλατεία Νόρμαν: Κεντρικό και Αρκτικό Διαμέρισμα, Ρίο, Υγεία, εκπαιδευτικοί, δικηγόροι, εμποροϋπάλληλοι, Επισιτισμός - Τουρισμός, Τηλεπικοινωνίες, Αιγιάλεια και Καλάβρυτα.

Πλατεία Πίνδου: Ανατολικό και Νότιο Διαμέρισμα, Προσφυγικά, Παραλία - Βραχνέικα - Μεσσάτιδα, Δυτική Αχαΐα, Ερύμανθος, Κατασκευές, Βιομηχανία και εργαζόμενοι δήμου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ