Τρίτη 16 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Τελευταίες προεκλογικές πινελιές στην επιχείρηση εξαπάτησης του λαού

Την επιχείρηση εξαπάτησης του λαού ξεδιπλώνει μέρα με τη μέρα ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνοντας προς τις κάλπες. Και σε αυτήν τη λογική, μιλώντας στην Ηγουμενίτσα ξαναζήτησε μια ...ευκαιρία για να κυβερνήσει με το πρόγραμμά του - όπως λέει - και όχι με τους καταναγκασμούς των μνημονίων και της τρόικας. Κάτι που όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά ο ίδιος έχει αποδεχτεί και μέσω του προγράμματός του να υλοποιήσει το υπερμνημόνιο του Ταμείου Ανάκαμψης με τα εκατοντάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα, αλλά και με τους νόμους των προηγούμενων μνημονίων που έχει ξεκαθαρίσει ότι όχι μόνο δεν θα ακουμπήσει, αλλά θα ενισχύσει...

«Δεν ζητάμε δεύτερη ευκαιρία, αλλά πρώτη ευκαιρία. Να κυβερνήσουμε με τα θέλω μας και όχι με τα πρέπει», είπε και πρόσθεσε: «Τους αφήσαμε γεμάτα τα ταμεία για να τρώει από τα έτοιμα ο κ. Μητσοτάκης». Βέβαια, τα ταμεία για τα οποία πανηγυρίζει ο Τσίπρας ότι γέμισαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, γέμισαν από την τσέπη των λαϊκών νοικοκυριών, που έφτυσαν αίμα για να πληρώνουν και να ξαναπληρώνουν τα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τσίπρας έκανε λόγο για «ανοιχτό» αποτέλεσμα των εκλογών, γιατί εξαρτάται από το πόσοι και ποιοι θα πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν. Και μιλώντας για λογαριασμό των νέων είπε: «Αν πάνε οι νέοι, όσοι θέλουν να τιμωρήσουν τον κ. Μητσοτάκη, δεν θα του φτάσουν οι μέρες να πακετάρει». Βέβαια, το μήνυμα των νέων και μετά το έγκλημα στα Τέμπη ήταν «το έγκλημα αυτό έχει ιστορία - ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία». Ενώ μόλις πριν λίγες μέρες έστειλαν και νέο μήνυμα στις φοιτητικές εκλογές, φέρνοντας την «Πανσπουδαστική», που στηρίζεται από την ΚΝΕ, στην πρώτη θέση με διαφορά...

Απευθυνόμενος τέλος στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Τσίπρας άφησε αιχμές, λέγοντας: «Δεν μπορεί κάποιοι να λένε οι υπαίτιοι στη φυλακή, αλλά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τη ΝΔ». Ετσι, συνέχισε να ψαρεύει στα - όντως - θολά νερά του ΠΑΣΟΚ, που βέβαια και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να συνεργαστούν για να στήσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πάει πολύ(2023-11-03 00:00:00.0)
Υποχρεώσεις(2021-06-18 00:00:00.0)
Κρεσέντο κάλπικων προσδοκιών, εκβιαστικών διλημμάτων και υπεράσπισης όλων των αντιλαϊκών πεπραγμένων(2019-06-11 00:00:00.0)
Κλιμάκωση των εκβιαστικών διλημμάτων με το βλέμμα στην κάλπη των βουλευτικών(2019-05-28 00:00:00.0)
Διαγκωνίζονται για το ποιος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα την ανάκαμψη κερδών κοροϊδεύοντας το λαό(2016-06-23 00:00:00.0)
Εναλλακτική συνταγή ενσωμάτωσης του λαού(2013-06-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ